2011. december 11., vasárnap

Helyzet

Nos, mint utóbb kiderült, fiamnak nincs tojásallergiája. Nem voltunk vizsgálaton, egyszerűen elkezdtük terhelni tojással. Ennek ő rettentő mód örült, mert a tojás az egyik kedvenc eledele. Be is falta egy kisebb farm havi tojástermését, pöttyök viszont sehol...Ezek után továbbra is passzolunk, hogy mitől lehetett pöttyös.
Kaptunk azonban egy újabb betegséget, Bencét üdvözölhetjük a kruppos gyerekek körében.
Nagykönyves kruppos tüneteket produkált (ennek ellenére a Doki néni nem ismerte fel a kruppot). Voltunk kórházban is, miután kékült egyet a drága, ott aztán kiokosítottak, hogy mi is a teendő vele. Remélem, sosem kell alkalmaznom. 

Annámmal harcolunk, a mi háborúnk még mindig az éjszakai szobatisztaságról szól. Semmi előrelépés nincs nála, egyszerűen olyan mélyen alszik, hogy nem ébred fel sem a pisilési ingerre, sem arra, amikor már tocsog a pisiben.
Odáig jutottunk, hogy 3 óránként ébresztettük pisilni. Ennek eredménye egy napközben hisztis Anna, 2 db kialavatlan Szülő, és ébresztéstől függetlenül minimum 1, de általában 2 bepisilés.  
Ezek után ,gondolom én, jön majd a kivizsgálás. Nem hiszem, hogy szervi problémája lenne, mivel napközben 4-5 órát is tartani tudja a pisit, sőt, veszekedni kell vele sokszor, hogy menjen el pisilni. Éjszaka viszont teljesen öntudatlan, még ébresztéskor sem tudjuk rávenni, hogy produkáljon a bilibe valamit.. 
Néztük a pisijelző csengőt aztán maradtunk is a nézés fázisában, ugyanis 25 ezer ft ez a kütyü.. Teljesen tanácstalanok vagyunk...