2012. június 2., szombat

Zajlik az élet

Még vagy három hétig semmi időm sincs írni, vagy akár csak levegőt venni.
Összességében a történtek: Megérkezett az amnio eredménye, Soma egészséges baba, egy nagy teher esett le a vállunkról. :) :) :)
Visszatértem dolgozni, ez az egyik oka az elmaradásaimnak, mivel év vége közeledik, és ilyenkor hajtás van, így fáradt vagyok. 
Emellett itthon vár két gyerek, akik hol betegek, hol nem, hol hisztisek, hol nem. Bencével 3 .hete "szobatisztulunk",  és meglepően jól veszi az akadályokat, az első hét után már nem kellett nappalra pelenka, véégre 5 és fél év után nem kell pelenkáznom gyereket. :) Így lesz ez még jó 3 hónapig..;)
A pisinél szól, baleset nincs, kivéve a kakit...Az valahogy nem akaródzik a bilibe vándorolni, hacsak nem sasoljuk ki kollektíven ,hogy mikor készül egy rottyantásra. Anna sokat segít, tegnap előtt ő volt az, aki szólt, hogy "Anya, Bence bebújt a sátorba, és ott suttog, hogy kakilok!"  Így tudtam elkapni a kakit. :)
Éjszakára is száraz a pelus, több,mint egy hete, így pár nap múlva levesszük róla a pelust estére is. Furcsa ez nekem ,hogy ennyire könnyen megy, Annával sokat szenvedtünk, Bence pedig pikk-pakk, rájött, mit is várunk tőle. :)
Ilyen sokat nőttek... :)

és mi is...:) (26. hét)