2010. október 18., hétfő

Bence és a rendőrség

Pénteken Bencét a Keresztapja elkérte tőlünk egy órára, mondván, a barátnőjének akar dicsekedni  vele egyet. Elengedtem, de végig ott motoszkált bennem valami rossz érzés. Ez volt 4 órakor.
6-kor még sehol sem voltak, hívtam, azt mondta, mindjárt itthon vannak. Hétkor megint hívtam, hogy most már vacsora idő van, hozza Bencét. Ő meg mondta, hogy küldjem már Apát a csepeli benzinkúthoz, mert lerobbant..
Csodálkoztam, hogy robbanhatott le, amikor a kocsija a mindene, tuningolt Honda, de hát van ilyen..
Apa hazahozta Bencét, semmit sem mondott, én furcsáltam, hogy a fiam nem akar vacsorázni...
Aztán negyed 12-kor jött Keresztapu, és akkor vallottak színt.
Erzsébeten a piros lámpánál emelkedőn az előttük álló kocsi hátracsorgott, és koccantak. Kis koccanás volt, de a faszi tovább ment, mintha észre sem vette volna. Keresztapu minden piros lámpánál megállt, odament, hogy betétlap apukám, de a hapsi ismét tovább hajtott.
A csepeli benzinkútnál érte utol, ott kiszállt, benzinkutas csajt ráállította Bencére, és ment volna betétlapot intézni. A fickó ismét tovább akart hajtani, de a forgalom megfogta. Keresztapu a motorháztető elé állt,rátette a kezét, hogy álljon már meg, amikor is a faszi elkezdte 20-szal tolni Keresztaput, akinek a végén el kellett ugrani, mert nyomta a gázt a rohadék.
Így kint voltak a rendőrök, helyszíneltek,fényképeztek,tanuk voltak,stb. A pasi jogsiját elszedték,bírósági ügy lesz belőle.
Ez idő alatt a Rendőr bácsik mondták, hogy majd vigyáznak Bencére, így beültették az autóba, szirénázott a fiam, rádión beszélt a többiekkel :) Hordták ki neki a csokikat,kekszeket a shopból,bevitték, hogy válogasson csokit, másnap még 3 csokit találtam a kabát zsebében... Hát ezért nem evett a gyerek semmit :)
A fiam taposta a rendőrök lábát, közben röhögött, az autóban ugrált, vezetett,ők meg mondták, hogy milyen jópofa kiskölök :)
Én agybajt kaptam először, amikor el merték mondani, végül szerencse, hogy nem lett semmi gond, de kiderült később, hogy a faszi matt részeg volt, ha mondjuk nem 20-szal tolja meg Keresztaput, hanem padlógázzal, akkor honnan tudják, hogy a kisfiú a kocsijában kié is, kinek kell szólni,stb..
Másnap a szomszéd rokona volt a házban, aki szintén csepeli rendőr, kérdezte is tőle szomszéd asszony , hogy nem ő volt-e szolgálatban előző nap, mondta ,hogy nem, de mindenki a fiamról beszélt :)
Szóval kalandos útja volt Bencének :)

3 megjegyzés:

  1. Huhh, basszus, ez nem semmi!!! Még jó, hogy happy end lett a történet vége, tényleg végződhetett volna máshogy is... Szerencse, hogy Bence az egészből csak annyit vett le, hogy "buli van!" :)

    VálaszTörlés
  2. húúú ez tényleg nem semmi történet.És tényleg jó hogy happy end lett a vége ,mert mi van amit írtál hogyha komolyabb gond lett volna? Akkor mi lett volna Bencével.A lényeg a lényeg hogy jól jöttek ki az egészből:)

    VálaszTörlés
  3. Ez annyira tipikusan Bence sztori, simán el tudom őt képzelni :)))
    Persze az hatalmas szerencse, hogy tényleg ilyen jó vége lett.

    VálaszTörlés