2011. április 17., vasárnap

Zanzásítva

Kissé hanyagolom a blogot mostanában, de elég sűrű időszaknak nézünk elébe.
Takarítok. Nem mondom, hogy nagytakarítok, mert egyedül, a nyakamon 2 gyerekkel ez nem megy. Az ablakokat nem tudom megpucolni, mert Bence folyton felállna mellém a székre.. Apa hétvégén is dolgozik estig, szóval a gyerekek eltávolítása kizárva. Így beosztom, minden napra egy helyiség, gyereknek dvd be...A szobatakarításnál már segíthetnek, de a fürdőszoba és konyha nem rájuk vár.
A héten jönnek Nagyimék, sajnos csak egy napra, de ők hazamennek egyik nap, mi pedig már utazunk is másnap Húsvétozni Anyuhoz, és hozzájuk.
Hazaérve készülődni kell, mert... május 4-én repülünk Angliába, csak mi ketten Annámmal! :)  Be kell szerezni még jó pár dolgot, érkezik a bőrönd is,  pénzt kell váltani, biztosítást kötni, szóval van szervezni való. 
Előtte még ovis beiratkozás Bencémnek.
Angliából hazaérve 3 nap múlva ismét megyünk haza, mert Bence addig Nagyiméknál lesz, és megyünk érte, akkor tartjuk a szülinapomat is.
Közben Anna ismét letaknyosodott, borítékolom, hogy kb. szerdára Bence is követi.
Hát ezért nincs most időm...

2 megjegyzés:

  1. Hát! Ezt elolvasni is sok volt, nem végigcsinálni!!Ha közel lennénk, felajánlanám bébiszitteri szolgálatomat, persze barátilag!:)))
    Az ünnep, meg az utazás, talán enged majd leereszteni!
    Sok erőt Neked!!

    VálaszTörlés
  2. Draga Csibim!!Nagyon szeretlek es millionyi puszit kuldok nektek!Szuper husvetot,pihend ki magad Anyudnal!!Relaxalj es keszulj ra a nagy utazasra!Tuti szuper lesz!:) .....en meg mar a haza utat varom nagyon-nagyon-nagyon :))

    VálaszTörlés