2011. február 25., péntek

Farsang

Csak nem akar jönni ez a tavasz...
Anna hétfőtől ismét oviba jár,aztán mára be is fejeztük a heti ovilátogatást, sikerült 4 nap alatt elkapnia valamit.
Kicsit megy a hasa,és taknyos. A farsangot még legalább kibírta betegség nélkül,szegény már másfél éve farsangra szeretne menni. 
Az Anna Peti könyvek hatására már kezdetektől fogva szőlő akart lenni,majd Piroska. Végül szőlő ÉS Piroska.. Amikor említettem neki,hogy nem fog menni két jelmezt egyszerre viselni, lazán közölte, hogy majd átöltözik félidőben. Igazi csajszi...:)
Végül erős szülői ráhatással sikerült elérni,hogy Túró Rudi legyen. Szerencsére ez is szerepel az Anna Petiben, de ilyen jelmezünk legalább volt, mert a Mama varrt egyet. Szülő-gyerek: 1:0 :)




A képeket tekintve egyenlőre ennyi, mert a farsang zártkörű az oviban, az Óvó nénik fényképeznek, és felteszik egy közös tárhelyre.

Bence alvásáról újabb hír: mostmár nappal is magától alszik el, tehát elfelejthetjük a ringatást, járkálást. Igazi nagyfiú lett, már csak a tápszert kellene elhagyni, de az véletlenül sem megy! Valahogy sosem akar vacsorázni normálisan. Pedig alapjában véve jó evő, kevés dolgot nem szeret, de a vacsora mégis sarkalatos pont nála.

2 megjegyzés:

  1. Tündéri kis Túró rudi lány!

    Bence nagyon ügyes fiú!(:

    VálaszTörlés
  2. Csibiii :) naon-naon edes ez a jelmez :)) ha gyermek lennek meg,tuti elkunyeralnam tole :)
    Gyonyoru nagylanyos mar Anna :) regen talalkoztunk :( de sebaj,nyaron megyunk haza,ugyhogy tothmotto!!!!!!!! :)aztan persze jossz ki ide is!! Bence igazi pasi :) puszi dragam :)

    VálaszTörlés