2010. február 15., hétfő

Helyzet

Na kérem szépen akkor jelentenék a szobatisztaság ügyünk folyamatáról..
Nem akarom elkiabálni,(aki olvassa gyorsan kopogja is le!),de TALÁN haladunk!
A múlt héten összesen 2 alkalommal volt bepisilés, ezt egyszer az ágyamba prezentálta. A többi esetben 80%-ban én küldöm bilire, 20%-ban pedig SZÓL!
Tetszik neki, hogy egyedül intézheti, fogja magát,bevonul a fürdőbe, viszi Apja Lóerő újságját olvasni, és magára csukja az ajtót :) Aztán kitörli,lehúzza,felöltözik..és kéri a csokit.. Mert, hogy ezzel motiválom végső kétségbeesésemben, ami úgy néz ki beválik :) Kis kocka csoki, oszt jónapot! (Csoki hátulütője, hogy mániákus fogmosó, ahogy édesség kerül a szájába, utána azonnal menni kell sikálni, mert a Manók elviszik a fogait..)
3 alkalommal kaki is volt a bilibe. Hát így állunk mi most.

Fiam pedig átment hisztisbe.. Rájött, hogy mennyire jó buli sétálgatni. Ez persze egyedül nem megy.. Így jön ,addig hisztizik, kapaszkodik, nyúz, amíg nem megyünk kézenfogva pár kört a lakásban. Ilyenkor nagy a mellénye, roppant mód büszke magára, de ahogy abbahagyom, eljátsza a Hattyú halálát, látványosan leborul az ágyra és sír..Aztán jön, kapaszkodik, és ahogy ölbe veszem, máris keresi az ujjam, hogy lóduljunk már neki! Egyedül már egyre többször álldogál, de nincs még mersze elindulni. A derekamnak már annyi, és lassan az idegeimnek is :)

Hát ígytelnek a napjaink.. Bili,örömködés,csoki,fogmosás,kis séta,aztán megint bili, öltöztetés,kis csoki,fogmosás,egy kis séta, végül bili, csoki,fogsika,és esetleg séta...

3 megjegyzés:

  1. Szia Ági! Jó olvasni Rólatok ismét! Örülök, hogy mindkét gyerkőc cseperedik és hogy egyre több a siker! Nálunk a bilizésnél a matrica-ragasztás vált be: tele is van a hűtőnk mindenféle ragacsokkal :))
    Minden jót, sziasztok: Stöberlné Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Olvaslak ám mindig,és nagyon örülök hogy haladtok a bili üggyel:)
    Majd képet raksz fel a csemetéidről??:)
    puszillak titeket
    solya
    Leírom neked az én blog címemet,mivel nincs nagyon időm benézni a tanyára,és ha gondolod ott megnézhetsz minket:)))
    www.angyalmano.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. szia gratula :):):
    nálunk meg az van most hogy sehol máshol nem hajlandó wc-ni csak otthon.Azt mondja fél a kicsi wc-től :(mamánál sem hajlandó pisilni csak a szomszéd bilijébe.Nem tudom mit csináljak vele de remélem hamar túl leszünk ezen mert az oviban sem volt hajlandó pisilni:(

    VálaszTörlés